Måndag

Tjooo ;)
Månag idag då, började halv 8 -.- Fick ta en buss som gick 7 gick upp 6 -.- Jag fick välja mellan att börja 9 eller halv 8 och om jag började halv 8 fick jag sluta halv 2 i stället för 3 :D Det va väll rolig dag på praoen fick tårta för det va en som fyllde år :D Sen när jag slutade så åkte jag till kista och skulle titta om bikini troserna fanns i min stor lek köpte ju ny över del i lördags men underdelen fanns inte -.- Ikista fanns den inte sen åkte jag till jakan där fanns den inte heller -.- Fan va typiskt :@ Senare ska jag åka och köpa present åt lill syrran som fyller år i morgon :) Så i morgon måste jag gå upp 6 för att åka till min mamma och fira henne. För hon blev typ jätte ledsen för att jag och natti inte kunde komma på morgonen och gratta henne så jag sa att jag kunde komma på morgonen då blev hon jätte glad :) Ska se på ett program 4 asso snart ;) så ska snart dra xD Kanske inte skriver på jätte många dagar nu för ska hem till mamma i morgon och internet e fortfarande trasigt :( om dom inte har fixat det xD Aja skriver mer ikväll

bye bye kiss <33
  



Söndag, skola i morgon -.-

Tjaa ;)
Igår va jag ju i stan med frida och mickis köpte nya playboy örhängen jätte fina kommer bild ;)  Rasta tröjan va slut igår oxå -.- Det finns bara med märke på ryggen men det vill jag inte ha -.- Sen på kvällen åkte jag och frida till kista och köpte bikini jätte fin :D Sen drog jag hem och sov
Idag vaknade jag tolv typ, då åt jag frukost sen drog jag till jakan med min lilla syster och vi så på bio inte min favourite men vad gör man inte för sina syskon ? Sen när vi kom hem bakade mamma bullar så tjokade mig med det oxå xD Sen kom natti, moa och pappa och vi åkte till donke;) Efter jag hade ätit satt jag vid datan sen blire väll se på tv :) Imorgon äre prao igen kul kul ;D

bye bye, kiss <33

   

Lördag <3


Tjaa;)
Vaknade typ för typ 20 min sen. När jag vaknade smsade jag med Frida och Mickis <33 sen loggade jag in på msn, pea (j-oss@pea) och bdb (joossan1) Tittade bussar och tåg för vi ska till stan idag och se om rasta tröjan finns och kanske se om jag ska köpa playboy örhängen :) <33 Min buss går typ kvart i 2 :P ska snart äta frukost hade jag tänkt. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra men det blir väll ut med kompisar och hitta på något om nån kan ? :D Annars blire bara hemma och tråka -,- Ska också hem till mamma senare, Vill färga mitt hår men vet inte om min mamma vill göra det så jag hade tänkt fråga om natti kunde det men hon ska ju sova hos en kompis ikväll och vet inte om hon hinner -.- aja skriver mer ikväll ;)

bye bye, kiss <33


.


 


                                      


FREDAG :D<33

Tja ;)
Idag va man ju ledig så just nu ligger jag i sängen och chattar ;) Ska typ se på tv sen. Ikväll blire väll stan med elle igen som jag skrev igår. Har inte så mycket att skriva skriver mer sen.
bye bye , puss <3


Heej igen ;)
Efter maten åkte jag till elle och vi va hos henne en stund och fixade oss :) Sen drog vi till träffen och va där ett tag och spelade kort med några och tittade på tv ;) Sen vid halv 10 tog vi bussen hem och då färgade jag hennes hår (mörk brunt) Det gick ganska bra första gången för mig hehe xD sen satt vi vid datan ett tag. Sen frågade jag pappa om elle fick sova hos oss men det fick hon inte. För att moa skulle sova hos oss och då blev det för många-.- lakade ut på pappa och sa att vi skulle vara tysta och vi kunde sova i vardagsrummet. Men hon fick inte hatar pappa -.- Sen vid typ halv 12 kom han och hämtade mig. Och ni sitter jag här. Kanske ska se på the hills have eyes  fast det började för 5 min sen. Har sätt den förut men kanske ska se den igen om jag vågar haha xD vill igentligen inte se den själv men natti och moa kommer ju inte förns typ 1 eller 2 -.- aja ska se på tv nu;)
bye bye kiss

btw jag kanske ska färga håret men vet inte vilken färg vad tycker du kommentera vad du tycker.
Mörkbrunt eller blont  ?

Torsdag

Heej :)
Idag va jag ju ledig nicee;) Först vaknade jag vid typ 7 då skulle jag följa med mamma till hennes jobb och jag skulle vara barnvakt åt mina små syrror. Om jag va det skulle jag få pengar så det är klart att man går med på det ;) På mammas jobb så typ lekte jag med mina syrror och åt. Sen badade jag och minella i min mammas jobbs bubbelpool det va kul ;) Sen fick vi reda på att den vita skåp bilen va vid det dagiset min mamma jobbar på så vi fick inte gå ut och om vi såg den så skulle vi säga till dom andra. Blev fett rädd! Sen skulle jag gå ut med mina små syrror och det va ju lika kul när man fortfarande var rädd. Och mamma gjorde det ju inte bättre genom att säga släpp inte ögonen på dom nu så att inte vita skåpbilen kommer. Men det gick ju bra till sist! som tur va ! men e ju fortfarande rädd. Sen åkte jag hem och satt lite vid datan och då ringde elle och frågade om jag skulle hänka till sta och då gjorde jag det :)

Lite saker från senare på dan :
Kom hem för ett tag sen när jag kom hem satt jag lite vid datan pratade med en polare. I alla fall jag åkte till stan med elle mötte henne i jakan vid 5 i 6 då tog vi tåget till stan och vi va tvugna att skynda oss för affärerna skulle stänga och vi hade bara 45 min på oss och elle skulle köpa bikini och piercing så först gick vi in på typ 4 eller 5 hm sen gick vi in på stadium och massa andra affärer men tillslut hittade elle en bikini :D då gick vi till punk shop och så köpte hon navel piercing play boy den va jätte fin :D jag skulle ju ha köpt rasta tröja där men den va slut lr den jag ville ha det finns ju med märke på men det vill inte jag ha -.-  Sen gick vi till mc och åt där blev fett mätt heheh :) Sen skulle vi gå till tåget men vi gick fel för elle sa att jag sa fel väg så vi gick den vägen hon sa och då gick vi vilse fast sen fick jag bestämma väg då gick vi rätt duktiga vi är då :D Men stockholm är så jävla stort med alla affärer och sånt xD Men vi ska till stan i morgon oxå så då ska jag se om min rasta tröja finns och så kanske jag ska köpa playboy örhängen :D de är jätte fina :) Sen hittade vi till tågen och tog tåget hem. När vi kom till jakan så va det 5 min kvar tills min buss gick och 20 min kvar tills elles buss gick -.- och min andra buss gick samma tid så va tvungen att vänta på nästa buss istället jobbiga elle haha skoja xD Så vi köpte lite godis och tjokade oss lite mer men det behöver vi ;) Sen när jag kom hem satt jag vid datan vet faktiskt inte vad jag ska göra ;) Men jag kommer säkert på något ska dra
bye bye , kiss <3
baby    sds  sxzdc<a  


Onsdag

Heej :D
skrev inget igår eftersom jag va hos mamma men nu är jag hos pappa :) lite saker som hände igår
Först hade jag prao och va där till halv tre då stack jag hem och åt en fett stor muffins sen åkte jag till viksjö och mötte frida och vi va i kyrkan och åt bullar :) sen drog vi till frida vid 9 och hon skulle fixa med sin hårförlägning sen tog jag bussen som gick 22:10 sen när jag kom hem tittade jag på tv sen gick jag och la mig. Är ju lediga i morgon (torsdag)
Ska vara barnvakt åt småsyskonen idag eftersom deras dagis är stänkt. Vi badade i bubbelpoolen på min mammas jobb det va kul :D sen åkte jag hem till pappa och satt vid datan ska kanske med elle till stan sen och köpa en RASTA TRÖJA :D <33 sen senare blire tv och data är ju  ledig i morgon oxå :D kanske skriver mer ikväll;)
bye bye , kiss<33

sd

Lördag, Söndag, Måndag, Tisdag

heej:D
idag praoade jag gjorde det igår också praoar på dagis det  e kul sen åkte jag hem och gjorde inget men nu är jag hospappa och ska se på aa (andra avenyn) snart i morgon äre prao igen sen är jag ledig på torsdag och fredag:D ska vara barnvakt åt små syrrorna för att känna lite pengr ;)
Lite saker som hände i helgen
lördagen åkte jag till stan och shopade med mamma köpte kläder / smink för över 1000 kr ;) sen när vi kom hem badade vi i vår bubbelpool sen såg jag på tv resten av kvällen. På söndagen va jag bara hemma och såg på filmer. På måndagen vare första prao dagen då ;) det va väll kul xD

bye bye,kiss <33

Fredag :D <33

Heej :D <33
Sry för jag inte har skrivit på ett tag men vårat internet hos mamma har typ gått sönder vi ska typ få internet idag :D
Aja i alla fall idag hade vi reflektionsdag i skolan. Jag jobbade typ med matta, svenska och so. Sen va jag med Mickis, Elle och Nadde och gjorde inget. Man va tvungen att jobba till halv 3 men jobbade bara till 12 ;) Sen drog vi hem till elle och nu sitter jag här medans hon är där nere ;) ikväll kanske jag ska vara med Elle, Mickis och Nadde men det är bar kanske ;) Vi ska typ bara chilla lite ;)
Lite saker som hände igår
jag och frida jobbad på träffen ochhade glassfrosa (man får köpa glass för 10 r sen får man bestämma vad man vill ha på ) Det va fett många som köpte. Det va fett gott ;)
ska dra nu
bye bye, kiss <33

Tisdag sjuk :/

Heej :)

Idag vaknade jag vid 7 och mådde fett illa så ringde mamma och sa att jag inte gick till skolan. Låg och sov typ 10 min sen kom en kille och skulle lägga nya golv och han bankade fett mkt så jag kunde inte sova -.- så jag låg och lyssnade på musik till kvart över 12 då han gick :D Ska snart fixa mig för jag ska till bussen för att åka hem till mamma, när jag kommer hem till mamma ska jag typ äta frukost och se på tv ikväll vet jag inte vad som händer vi får väll se ;)
Skriver mer senare

bye bye, kiss;) <33

Måndag !

Heej:)
Ska precis börja skriva blogg, min syrra lärde mig hur man gör så nu ska jag börja hoppa jag få många läsare ;D <3
idag vaknade jag 08:20 då sminkade jag mig och min buss gick 08:55 så jag hann inte äta frukost. Dagens första lektion var klassråd. Sen matte tråkigt. Sen språk då gjorde vi typ ingenting förutom att några killar i min gr va fett roliga xD Sen hade vi lunch det va äklig mat som vanligt -.- Efter lunchen hade vi idrott jag och frida skulle hålla i lektonen fast vi kom försent och vår lärare blev fett sur. Lektonen gick inte så bra vi hade herry potter sen några andra saker. Efter det hade vi no vi har sexualkundskap så vi tittade på film :P Sista lektionen på dagen var engelska gjorde inte så mkt. Gick till bussen när vi hade slutat sen mötte jag syrran i jackan och så åkte vi bussen hem tillsammans. När jag kom hem satt jag vid datan väntade på at pappa skulle komma hem och göra mat ;) va fett hungrig. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra ska plugga om jag orkar men har fett ont i huvudet -.-
Jag tyckte det va en fett dålig låt som vann melodifestivalen. Asso Sverige kommer fan skämma ut sig att ha med henne. Hon sjunger fett dåligt blev fett sur! jag tyckte att E.M.D elle Måns skulle vinna dom va fett bra ;) Kanske inte kommer skriva på några dagar för jag ska
hem till mamma i morgon och vårt internet där har gått sönder -.-
bye bye, kiss<33
 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0