svar på tal


Postat av: annelie *

de är jue du som startade allting , du skrev fett taskiga ANONYMA kommentarer på idas blogg ? ;s fett trög du är som inte fattar att vi skulle lista ut att de va du ! och du är sjukt feg som kommenterar anonymt...

2009-11-15 @ 14:12:03
URL: http://anneliececilia.blogg.se/


Postat av:

hhaah tror du allt handlar om er ? i fucking ödet ? bråkar me andra oxå slösar inte min tid på er och sluta ring bara fett omogna ni är asso.. Jag har inte äns kommenterat idas fucking blogg läser knappt den :S så sluta skyll på mig när ni får reda på att det inte var jag kommer ni ångra er. Men en sak ska ni ha klart för er det ni säger att jag har gjort jag kommer ALDRIG ta tillbaka er som vänner! tror ni själv att jag skulle säga sånna saker till ida ? som är min kusin och min bästa kusin dessutom ? snälla vem fan tror ni att jag är! jag känner ida bättre än dej. Och att jag har sagt att hon köpt fult linne va fan vi har nästan lika dan klädsmak?! ni är fan patetiska trodde inte det om eer men nu vet jag hur ni är så good bye!

2009-11-15 @ 14:23:55
URL: http://josefineholmbeerg.blogg.se/

Kommentarer
Postat av: annelie

det finns ngt som kallas ip nummer... och vi kollade vilket ip nummer som hade kommenterat och det va ditt , vi kan bevisa det :s

2009-11-15 @ 15:02:48
URL: http://anneliececilia.blogg.se/
Postat av: Lars-Olof

Det är ju ditt fucking IP-nummer ju >:(

2009-11-15 @ 15:20:25
Postat av: Anonym

Det är ju ditt fucking IP-nummer ju >:(

2009-11-15 @ 15:20:54
Postat av: Anonym

So what det kan vara någon som har suttit vid min data lr hur ? ni kan inte bevisa att det va jag bara att det är mitt ip nr ! vrf ppnar du käften annelie det handlar inte äns om dej ? bry dej inte du leker fett mkt!



och nu anonyma kan hålla käften om ni vill ngt visa vilka ni är! och jag vet att lars-olof inte är en person och jag vet 2 st som leker lars-olof så ni bara vet och ni kommer få skit av det ! och jag säger fuck heller hur jag kan veta men tillslut fick jag veta det suck on that bitches !

2009-11-15 @ 15:54:30
URL: http://josefineholmbeerg.blogg.se/
Postat av: ida

aso förlåt jossan, du behöver inte förlåta mig, men aso.. jag skiter i kommentarerna. om du säger att de inte är du, så är de ju inte de, jag litar på dig.

Vem som helst får väl kommentera på min blogg anonymt, men jag vet att de inte är du eftersom att du är min bästa kusin.

de är inte jag som ringer..

2009-11-15 @ 16:28:48
URL: http://idahoolmberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

änkligen äre nån som lite på mig... säg åt omogna annelie oskar och lovisafitta att sluta ringa till mig och kommentera så omogna de har inget med det här att göra! jag vet att det inte är du som ringer du är mognare än så..

2009-11-15 @ 17:36:19
URL: http://josefineholmbeerg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0